Bedrijfswaardering

Of je nu je bedrijf verkoopt of een bedrijf aankoopt, het draait ten diepste om één vraag: hoeveel is het waard? Arpentus is de specialist om dat vast te stellen.

De bedrijfswaardering vormt niet alleen het vertrekpunt van de onderhandelingen met potentiële (ver)kopers. Arpentus voert ‘m ook uit voor ondernemers die willen weten waar ze staan. Ook als verkoop nog niet aan de orde is. Zo kunnen ze beter strategische keuzes maken voor de lange termijn.

Arpentus maakt een realistische waardering, gebaseerd op een grondige analyse. Daarbij letten we scherp op het verdienmodel. Waar zit het échte verdienmodel? Bij welke klanten en in welke activiteiten? Hangt het van mensen af? Zijn er nog mogelijkheden voor het vergroten van de waarde? Hoe duurzamer het verdienmodel, hoe beter. Arpentus brengt de kansen en de knelpunten in beeld.

Vanzelfsprekend koppelen we aan de bedrijfswaardering een goed advies. Zo weet je waar je staat én hoe je verder komt. Dat is de kracht van Arpentus. Zullen we afspreken om kennis te maken?