Over Arpentus

Je bedrijf verkopen doe je niet zomaar. Een bedrijf kopen ook niet. Tal van financiële, juridische, organisatorische en menselijke factoren spelen er een belangrijke rol bij. Arpentus Corporate Finance leidt je persoonlijk door dat complexe proces van bedrijfsovername naar de voor jou allerbeste deal. En dit alles begint bij een kop koffie en een goed gesprek. Maak een afspraak.

Corporate finance adviseur

Arpentus heeft ervaren bedrijfsadviseurs in huis; specialisten in Corporate Finance! Zij staan voor meer dan een mooi track record aan transacties en grondige kennis op het gebied van bedrijfsovername. Het gaat ook om ondernemerschap. Om oog voor menselijke aspecten. Om langetermijndenken, zonder de belangen op korte termijn uit het oog te verliezen. Om commerciële scherpte en kennis van de markt. Dat maakt dat ondernemers voor Arpentus kiezen. De allerbeste deal kun je tenslotte maar één keer maken.

Bedrijfsadviseurs bij overname

Het team van Arpentus bestaat uit Remco Koudijs, Jurgen Boer, Marcella van Weert, Marloes van Wijk en Wils van Dam. Partner Remco Koudijs MSc heeft jarenlang als specialist in bijzonder beheer bij de Rabobank gewerkt. Dankzij het vele contact met bedrijven, raakte hij geïnteresseerd in bedrijfsovernames en volgde hij een opleiding bedrijfswaardering aan de TiasNimbas Business School. De inzichten die hij verkreeg dankzij jarenlange ervaring in de bankwereld past hij  vandaag de dag toe in corporate finance. Ook partner Drs. Jurgen Boer RA RV heeft van waarderingsvraagstukken zijn expertise gemaakt. Als accountant heeft hij veel ervaring opgedaan, waardoor hij precies weet wat er nodig is om een bedrijf te adviseren in bedrijfsovername. Voor de optimale begeleiding van de overnamestrategie staat Marcella van Weert als secretaresse bij Arpentus altijd klaar voor onze klanten. Marloes van Wijk is in januari 2021 bij Arpentus gestart. In verschillende functies heeft zij veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven, waaronder het dragen van de eindverantwoordelijkheid over een onderneming. Marloes is sterk in het combineren van de persoonlijke en inhoudelijke kant bij een transactie. En tot slot is Wils van Dam MBA in juni 2021 bij Arpentus gestart. Wils heeft jarenlang als directeur bedrijven bij de Rabobank gewerkt. Hij heeft veel gezien in het bedrijfsleven en weet wat er leeft en speelt bij ondernemers en wat er nodig is om hun bedrijf verder te brengen. Hij kan deze opgedane kennis en kunde goed kwijt bij de klanten van Arpentus bij de aan- en of verkoop van hun bedrijf of voor een stuk waardecreatie.

Bedrijfsovername advies

Wat zijn je plannen? Wij zijn benieuwd en vertellen je graag wat wij als overnamespecialist voor je kunnen betekenen. Maak gerust een afspraak met de bedrijfsadviseurs van Arpentus. Neem contact met ons op.