Over Arpentus

Je bedrijf verkopen doe je niet zomaar. Een bedrijf kopen ook niet. Tal van financiële, juridische, organisatorische en menselijke factoren spelen er een belangrijke rol bij. Arpentus Corporate Finance leidt je persoonlijk door dat complexe proces van bedrijfsovername naar de voor jou allerbeste deal. En dit alles begint bij een kop koffie en een goed gesprek. Maak een afspraak.

Corporate finance adviseur

Arpentus heeft ervaren bedrijfsadviseurs in huis; specialisten in Corporate Finance! Zij staan voor meer dan een mooi track record aan transacties en grondige kennis op het gebied van bedrijfsovername. Het gaat ook om ondernemerschap. Om oog voor menselijke aspecten. Om langetermijndenken, zonder de belangen op korte termijn uit het oog te verliezen. Om commerciële scherpte en kennis van de markt. Dat maakt dat ondernemers voor Arpentus kiezen. De allerbeste deal kun je tenslotte maar één keer maken.

Bedrijfsovername advies

Wat zijn je plannen? Wij zijn benieuwd en vertellen je graag wat wij als overnamespecialist voor je kunnen betekenen. Maak gerust een afspraak met de bedrijfsadviseurs van Arpentus. Neem contact met ons op.